Politica de retur

cadoul-ideal.RO accepta schimbarea produselor sau returnarea banilor in caz ca produsul comandat nu corespunde sau nu va place. Taxele de expediere si returnare sunt GRATUITE.

Conditii de retur

ACCEPTAM COLETE CU RAMBURS !!!

Condițiile de retur sunt în conformitate cu legea comerțului la distanță (Ordonanța Guvernului nr. 130/2000).

- Dacă produsul comandat nu este ceea ce v-ați dorit îl puteți returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (mai puțin cheltuielile de transport) într-un interval de timp de 10 zile lucrătoare de la data achiziției, fără invocarea unui motiv si fără penalităti.

- Dacă doriti să returnati un produs trebuie să ne anuntati în termen de 48 de ore de la primirea produsului.

- Rambursarea contravalorii produsului se va face in sistem RAMBURS tot prin curier, banii ii primiti in maxim 3 ile lucratoare.

- Pentru a putea fi returnate, produsele trebuie să fie în aceeași stare în care au fost livrate (fără urme ale utilizării, în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care le-au însoțit).

- Deteriorarea produselor sau punerea lor într-o stare în care nu mai pot fi vândute duc la refuzarea returului.

- Dacă vi s-a livrat alt produs decât cel comandat va rugam să semnalați cât mai curând acest lucru pentru a returna produsul și a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur vor fi suportate de către noi.

- Dacă se agreează înlocuirea cu un produs cu o valoare mai mare veți plăti diferența, iar dacă valoarea este mai mică veți primi diferența până la valoarea produsului înlocuitor. Costurile de retur și transport pentru produsul înlocuitor, sunt suportate de către noi.

Cum returnez produsele? ACCEPTAM COLETE CU RAMBURS !!!

1. Ambalati produsul impreuna cu o hartie pe care notati datele dumneavoastra, problema avuta si ce produs doriti la schimb daca este cazul, apoi contactati firma de Curierat FanCourier la tel. 021 9336 sau pe site (http://www.fancourier.ro/) pentru a veni la dumneavostra acasa sa ridice coletul.

2. La Nume Destinatar treceti : cadoul-ideal.RO si numarul de telefon 0740532163 
Adresa: Iuliu Maniu, nr 203 - Bucuresti, sectorul 4.

3. La Ramburs se trece valoarea produselor returnate.

 Daca aveti alte intrebari va rugam sa ne contactati la telefon : 0740532163 

Toate acceste conditii sunt conform legilor din romania, Garanțiile și returnarea produselor sunt reglementate prin Legea 449/2003 privind vânzarea produselor și garanțiile asociate acestora și OG 130/2000 – privind regimul juridic al contractelor la distanță, ordonantă ce se aplică magazinelor online.

Prin acceptarea Termenilor si conditiilor Site-ului cadoul-ideal.ro ati fost de acord cu Termenii si conditiile prin bifarea acestora la finalizarea comenzii pe care ati facut-o cu buna stiinta. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare

In cazul in care nu sunteti de acord cu politica noastra de retur va rugam sa nu comandati de pe acest site. Orice alta reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.